7.12.2015

Pastel Moonlight Highlighter ve Muadili

Herkese güzel bir pazartesi gününden merhaba :)
 Yepyeni haftada yepyeni bir kozmetik ürünü
tanıtımıyla karşınızdayım :)
Strobing makyajın gündemde olduğu bu dönemde sizlere uygun fiyatlı bir aydınlatıcıdan bahsedeceğim. Strobing makyaj tekniğini ve ayrıntılarını merak ediyorsanız lütfen tıktık :)
Pastel Moonlight Highligter, Benefit High Beam'e muadil olarak gösterilen Benefitten daha uygun fiyatlı bir aydınlatıcıdır.

Ucu fırça formunda ve ojeyi anımsatıyor.

Fırça uçlu olması ürün için eksi puan değil. Ürünü uygular uygulamaz hemen dağıtmanız gerekiyor eğer hemen dağıtılmazsa ürün hemen sabitleniyor ve dağıtması çok zor oluyor. Parmaklarla dağıtmak bu ürün için en iyisi süngerle dağıttığımda istediğim performansı alamadım.

Ürünün içeriği çok temiz sayılmaz, petrol ve türevleri birde silikon barındırıyor içeriğinde.

Somon rengi bir aydınlatıcı. İçerisinde ufak çok çok minnak simler barındırıyor. Aydınlatıcılarda sim sevmeyenler bu üründen hoşlanmayacaktır.
Fiyatı 11.50 tl



Tekrar alır mıyım? Almam çünkü başka markaların başka ürünlerini de denemek istiyorum. Beklentiniz yüksek olmasın bu üründen ama işinizi görüyor yetersiz de değil. 

Sizin bu ürünü deneme fırsatınız oldu mu? Bu ürün hakkındaki düşüncelerinizi çok merak ediyorum lütfen benimle paylaşmaktan çekinmeyin :) yorumlarınız benim için değerli..






0 yorum:

Yorum Gönder

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe

Blogroll